ΜΠΑΛΟΣ

Στα βορειοδυτικά της Κρήτης, ανάμεσα στο μικρό, μοναχικό νησί Τηγάνι και τη μεγάλη χερσόνησο της Γραμβούσας, βρίσκεται το νησί Μπάλος. Σε απόσταση λίγο περισσότερη από μία ώρα με το αυτοκίνητο από τα Χανιά, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες φωτογραφίας στο νησί της Κρήτης, προσφέροντας πανοραμική θέα και μαγευτικά γαλάζια νερά. Οι περισσότεροι ταξιδεύουν με πλοίο από την Κίσσαμο στον Μπάλο. Στο όμορφο ταξίδι υπάρχει η ευκαιρία να δείτε δελφίνια. Για να φτάσετε στην παραλία, μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστορικό φρούριο στο νησί της Ήμερης Γραμβούσας, όπου το σκάφος θα κάνει μια στάση.

Το ηλιόλουστο σημείο βρίσκεται στην περιοχή μεταξύ Γραμβούσας και Τηγάνι. Η λεπτή άμμος, περιστασιακά λαμπερή ροζ λόγω της συμπερίληψης σπασμένων κοραλλιών και κοχυλιών, καλύπτει την τεράστια περιοχή. Μια τεράστια περιοχή ρηχών νερών ανάμεσα στις αμμουδιές περιγράφεται καλύτερα ως λιμνοθάλασσα. Το νερό έχει μια εκπληκτική απόχρωση του μπλε. Μπορείτε να νοικιάσετε ξαπλώστρες και ομπρέλες, ενώ στη λιμνοθάλασσα υπάρχουν τουαλέτες και ντους. Αν και δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες, το κολύμπι στη λιμνοθάλασσα είναι γενικά ασφαλές. Δεν υπάρχουν υπόγεια ρεύματα ή κύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.