ΟΡΜΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

Οι όρμοι της Χερσονήσου (Λιμανάκια), που ξεκινούν από το ακρωτήρι του Σαραντάρη και εκτείνονται ανατολικά μέχρι το λιμάνι της Χερσονήσου, βρίσκονται 27 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου. Δεδομένου ότι το ακρωτήριο Σαραντάρης τις προστατεύει από τους τακτικούς βορειοδυτικούς ανέμους, οι παραλίες εκεί είναι ιδιαίτερα όμορφες και η θάλασσα ήρεμη. Όλοι οι όρμοι είναι εύκολα προσβάσιμοι και η γειτονιά είναι καλά ανεπτυγμένη. Υπάρχουν επίσης αρκετές παμπ και καφετέριες στην περιοχή αν θέλετε να μείνετε δίπλα στους κόλπους.

Επιπλέον, υπάρχει μια παραλία δίπλα στο μαγευτικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Σαραντάρη στη δυτική πλευρά του βραχώδους ακρωτηρίου. Η εκπληκτική παραλία του, ίσως η πιο όμορφη και απάνεμη παραλία της Χερσονήσου, βρίσκεται στους πρόποδες του ακρωτηρίου Σαραντάρη. Η παραλία είναι αμμώδης και η θάλασσα έχει έντονο μπλε χρώμα. Στο βόρειο άκρο της παραλίας, μια μικρή θαλάσσια σπηλιά έχει αναπτυχθεί στον ελαφρύ ασβεστόλιθο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.